Υλικά
- 1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
- 250 γραμμ. μαργαρίνη
- 1-2 κουτ. σούπας κακάο
- 3 κρόκοι αβγών
- 3 κουτ. σούπας άχνη ζάχαρη
- Λικέρ της αρεσκείας σας
- Τρούφα σοκολάτας
Εκτέλεση
1. Χτυπάτε τους κρόκους των αβγών με την άχνη ζάχαρη.
2. Προσθέτετε τη μαργαρίνη και το κακάο και ανακατεύετε μέχρι να γίνει αφράτη η κρέμα. Σπάτε σε κομματάκια τα μπισκότα, τα βρέχετε στο λικέρ ?όχι να μουλιάσουν? και τα ανακατεύετε με την κρέμα.
3. Τοποθετείτε το μείγμα σε αλουμινόχαρτο ή μεμβράνη και το τυλίγετε σε ρολό. Το βάζετε στην κατάψυξη να παγώσει.