Υλικά
- σταμναγκάθι
- φύλλα ρόκας
- καρδιές μαρουλιού
- πράσινη και κόκκινη λόλα
- μαρούλι iceberg
- ό,τι πράσινη σαλάτα βρείτε στην αγορά
- 2-3 φρέσκα κρεμμύδια
- 4-5 κλωνάρια άνηθος
- 1 φλιτζανάκι καρύδια
- καρποί από 1 ρόδι
- 100 γραμμ. γραβιέρα
Για τη vinaigrette μελιού
- 2/4 φλιτζ. ελαιόλαδου
- 1/4 φλιτζ. ξίδι
- 1/4 φλιτζ. λεμόνι
- 1 κουταλιά μέλι
- 1 κουταλιά μουστάρδα
- αλάτι, πιπέρι
Κόβουμε με τα χέρια μεγάλα κομμάτια από όλες τις πρασινάδες, ξεφυλλίζουμε το σταμναγκάθι, προσθέτουμε τη μισή γραβιέρα και τα υπόλοιπα υλικά. Ετοιμάζουμε τη σάλτσα χωριστά και περιχύνουμε τη σαλάτα μας. Διακοσμούμε με τις υπόλοιπες φλούδες γραβιέρας, 2-3 ολόκληρα καρύδια και τους σπόρους ροδιού.