Υλικά
- 1 κουνέλι κομμένο σε μικρά τεμάχια
- 1/2 ποτήρι γλυκόξιδο
- 1 ποτήρι κρασί μαλβαζία
- 2 ξύλα κανέλας
- 1 δαφνόφυλλο
- 4-5 κόκκοι μπαχάρι
- 1 κλωνάρι φρέσκο δεντρολίβανο
- κουκουνάρι, σταφίδες
- αλάτι, πιπέρι
- ελαιόλαδο
Πλένουμε καλά το κουνέλι με το γλυκόξιδο. Το στραγγίζουμε, το στεγνώνουμε, το αλευρώνουμε και το τσιγαρίζουμε σε ελαιόλαδο. Σβήνουμε με κρασί και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε το τηγάνι και συμπληρώνουμε λίγο νερό σιγομαγειρεύοντας. Στολίζουμε το πιάτο μας με κανέλα, δεντρολίβανο και δάφνη.