Ο Τάσος Αντωνίου μας δίνει μέσα από το site του mamapeinao.gr τη σωστή δοσολογία για την αγαπημένη μας σαλάτα.
Υλικά
- 1/2 λάχανο τριμμένο
- 1 καρότο τριμμένο
- 1/2 πιπεριά πράσινη σε λωρίδες
- 1/2 πιπεριά κόκκινη σε λωρίδες
- 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. ξύδι
- 1 κ.γλ. κάππαρη
Εκτέλεση
Σε μεγάλο μπολ αναμειγνύουμε λάχανο, καρότο, πράσινες και κόκκινες πιπεριές και μαϊντανό. Αλατίζουμε. Προσθέτουμε ξύδι. Γαρνίρουμε με κάππαρη και σερβίρουμε την πολίτικη λαχανοσαλάτα.