Υλικά
- 200 γρ. βούτυρο
- 3-4 κ.σ. κακάο
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
Εκτέλεση
- Σε τηγάνι σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά λιώνουμε το βούτυρο.
- Προσθέτουμε το κακάο, το οποίο το έχουμε κοσκινίσει.
- Όταν ενωθούν, προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα.
- Ανακατεύουμε με ξύλινη σπάτουλα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά και μετα΄φερουμε το άλειμμα σε αποστειρωμένα βαζάκια.
- Όταν κρυώσουν καλά, τα αποθηκεύουμε στο ψυγείο.
Τάσος Αντωνίου mamapeinao.gr