...οι αεροπορικές εταιρείες.
Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος δεν τρώει ποτέ το φαγητό που σερβίρεται κατά τη διάρκεια των πτήσεων κι αυτό γιατί γνωρίζει καλά πώς κι από τι υλικά φτιάχνεται το φαγητό αυτό.
«Δεν υπάρχει καμία γαμ… περίπτωση να φάω στο αεροπλάνο. Δούλευα για δέκα χρόνια για αεροπορικές εταιρείες, ξέρω από πού έχει περάσει αυτό το φαγητό και πού πάει και πόσο διάστημα πέρασε μέχρι να καταλήξει στο αεροπλάνο» είπε στο Refinery 29 ο βραβευμένος σεφ.