Ο πρωινός καφές ή το τσάι μπορούν να γίνουν μια δυνατή εμπειρία. Δεν είναι κάτι καινούριο.
Η κανέλα συνηθίζεται στο αφρόγαλα του καπουτσίνο. Και φυσικά στο Μαρόκο, στην Ινδία και στην Αιθιοπία ο καφές χωρίς μπαχαρικά είναι «νεροζούμι». Φρέσκο γαρύφαλλο, τζίντζερ, κάρδαμο για τον «μπούνα ντάμπο νάου», όπως λένε οι Αιθίοπες. Δηλαδή, τον «καφέ που είναι το ψωμί μας».
Εμείς προτίνουμε να ξεκινήσεις με τρία μπαχαρικά: κανέλα, κάρδαμο και κρόκο Κοζάνης, την ελληνική ζαφορά, που ανήκει στην καλύτερη ποιότητα σαφράν στον κόσμο!