Διαλέξαμε μια πανεύκολη συνταγή για μπισκοτάκια με τσιπς κακάο και σου την παρουσιάζουμε.
Θα χρειαστείς
- 1 κούπα ζάχαρη λευκή κρυσταλλική
- 1 κούπα ζάχαφρη καστανή
- 1 κούπα βούτυρο
- 2 αυγά
- αλατι
- αλεύρι
- μπείκιν πάουντερ
- τσιπς σοκολάτας
- Προεραιτικά: ξηρούς καρπούς
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τη ζάχαρη (λευκή και μαύρη), το βούτυρο και τ΄αυγά και τ΄ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι. Προσθέτουμε λίγο αλάτι και σταδιακά το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύουμε πάλι καλά με το κουτάλι. Τέλος ρίχουμε μέσα όσα τσιπς σοκολάτας θέλουμε και ξηρούς καρπούς της προτίμησής μας. Με ένα κουτάλι βάζουμε το ζυμαράκι μας στο ταψί, προσέχοντας ν΄αφήσουμε κενό μεταξύ των μπισκότων και και ψήνουμε για 10 λεπτά.
Τα δύο παιδιά μας κατευθύνουν βήμα - βήμα στην εκτέληση της συνταγής και δίνουν συμβουλές στα παιδιά όπως για παράδειγμα να φωνάξουν κάποιον μεγάλο να βάλει τα μπισκότα να ψηθούν ή να μην τ΄αγγίξουν με το που βγουν από το φούρνο για να μη καούν. Τα δύο αξιολάτρευτα μικρά μας ενημερώνουν επίσης για το πώς μπορούν να φαγωθούν τα μπισκότα: με γάλα, με σαντιγί, σοκολάτα ή και καραμέλα γάλακτος.
Δες το απολαυστικό βίντεο και καλά μαγειρέματα!