Η προσθήκη ντομάτας σε αυτή την ελληνική ομελέτα (στραπατσάδα σημειώνουμε εμείς) είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνεις ακόμη και τα πιο "γκρινιάρικα" παιδιά να φάνε λαχανικά σημειώνει η Μαρί Σαντάλ και μας δίνει τη συνταγή που λατρεύουν τα παιδιά της.
Δες τη συνταγή και την εκτέλεση βήμα-βήμα
1. Τεμαχίζουμε τη ντομάτα σε μικρά κομματάκια
2. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι και προσθέτουμε τις ντομάτες.
3. Αφήνουμε τις ντομάτες στο τηγάνι μέχρι να γίνουν πολτός
4. Προσθέτουμε στο τηγάνι τα αυγά (που πρώτα έχουνμε χτυπήσει) και ανακατεύουμε καλά.
5. Όταν το μείγμα έχει δέσει και τα αυγά έχουν στερεοποιηθεί αλλά εξακολουθούν να έχουν ελαφρώς υγρασία, προσθέτουμε τυρί φέτα, ρίγανη, αλάτι και πιπέρι ανάλογα με το πόσο αλμυρό και πικάντικο θέλουμε το φαγητό μας.
6. Συνεχίζουμε για λίγο το μαγείρεμα και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Ιδέα σερβιρίσματος της Μαρί Σαντάλ
Όπως λέει τα παιδιά της λατρεύουν να τρώνε το φαγητό αυτό τυλιγμένο μέσα σε αραβική πίτα.