Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά
Υλικά για 6-8 άτομα
- 2 συσκευασίες παγωτό
- 500γρ φράουλες σε φετάκια
- 1 πακέτο σφολιατίνια
- 1 κ.σ. ζάχαρη άχνη
- 1 σαντιγί σε κονσέρβα
- 1 φακελάκι κρέμα ζαχαροπλαστικής
- 2 φλ. γάλα
- λίγη κανέλα
Εκτέλεση:
Χτυπάμε στο μίξερ τη σαντιγί μαζί με τη ζάχαρη μέχρι ν΄αφρατέψει. Χτυπάμε στο μίξερ την έτοιμη κρέμα ζαχαροπλαστικής με το γάλα μέχρι να πήξει. Κρατάμε τη σαντιγί και την κρέμα στο ψυγείο. Απλώνουμε τα σφολιατίνια σε ένα γυάλινο σκεύος. Ξεφορμάρουμε το παγωτό από τη συσκευασία του και το κόβουμε σε φέτες. Απλώνουμε το παγωτό πάνω από τα σφολιατίνια και βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο. Λίγο πριν το σερβίρουμε απλώνουμε από πάνω την κρέμα ζαχαροπλαστικής, τις φράουλες και τέλος καλύπτουμε με σαντιγί. Πασπαλίζουμε με κανέλα και σερβίρουμε.
A photo posted by vasilis kallidis (@vaskallidis) on May 27, 2015 at 4:44am PDT