Γλυκάκια & λιχουδιές για τη μικρή πριγκίπισσα Σάρλοτ

05.05.2015
Τη φρενίτιδα από τη γέννηση της μικρής Σάρλοτ, της νέας πριγκίπισσας του Κέιμπριτζ, εκμεταλλεύεται η βιομηχανία τροφίμων. Από τρόφιμα, ποτά μέχρι και ιδιαίτερα παγωτά.... λανσάρονται προς τιμήν του νεογέννητου μέλους του παλατιού.

Ο κόσμος αγοράζει ενθύμια και προϊόντα αφιερωμένα στη μικρή Σάρλοτ για να γιορτάσει τον ερχομό της νέας προγκιπέσσας ενώ αν λάβουμε υπόψιν το ποσό που είχε ξοδευτεί κατά τη γέννηση του μεγαλύτερου αδελφού της Γεωργίου, ο τζίρος θα κλείσει πάνω από 200 εκατομμύρια για την αγορά ειδών και υπηρεσιών σε σχέση με την γέννηση του βασιλικού βρέφους.

Δες μερικά από αυτά

Παγωτό από μητρικό γάλα αρωματισμένο με βανίλια προς τιμήν του βασιλικού βρέφους. Κι επειδή είχε λανσαριστέι πριν μαθευτεί το φύλο του μωρού κυκλοφορεί σε δύο κυπελλάκια, ένα ροζ για τη μικρή σάρλοτ κι ένα μπλε που προφανώς πλέον θ΄αποσυρθεί.

Το Rib Room Bar & Restaurant στο Knightsbridge γιορτάζει τον ερχομό του νέου μέλους της βασιλικής οικογένειας με δύο σπέσιαλ κοκτέιλ το "Heir" αφιερωμένο στον πρόγκιπα Γεώργιο και το "Spare" για τη μικρή πριγκιπέσσα.

Κουτιά μπισκότων σε limited έκδοση με χαραγμένο στο κουτί τοπ πλήρες όνομα και ο βασιλικός τίτλος της μικρής αναμένονται να βγουν στην αγορά σε περιορισμένο αρισμό, μόλις 2.5000 κομματιών. Τα μπισκότα βγαίνουν σε διάφορα σχήματα, όπως παιδικά καροτσάκια, κουδουνίστρες, κορώνες κ.α.

Για να γιορτάσει την άφιξη του νέου βασιλικού βρέφους, η ζυθοποιεία Burton λανσάρει royal baby μπυρίτσες. Κι επειδή οι προετοιμασίες είχαν ξεκινήσει πολύ πριν μαθευτεί το φύλο του νέου μέλους της βασιλικής οικογένειας, η ετικέτα βγήκε σε δύο όψεις. Αυτή που θα επικρατήσει όμως είναι η.. ροζ προς τιμήν της μικρ'ης Σάρλοτ, Ελίζαμπεθ Νταϊάνα.

Μέχρι κι ο διάσημος σεφ Jamie Oliver προτείνει συνταγή για καπκέικ αφιερωμένη στη μικρούλα πριγκίπισσα. Ο ίδιος δίνει τις ευχές του στο Δούκα και τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ μέσα από την προσωπική του σελίδα και υποδέχεται τη γέννηση της μικρούλας με μια τέλεια συνταγή για καπκέικς που μπορείς να δεις στο παρακάτω βίντεο.

Μέχρι και κούπες για τσάι, πιατάκια για μπισκότα κι άλλα σκεύη προς τιμήν την μικρούλας προγκίπισσας κατακλύζουν ήδη τη βρετανική - κι όχι μόνο - αγορά. Η βασιλική φρενίτιδα σε όλο της το μεγαλείο...