40ml Τσίπουρο Τσιλιλή χωρίς γλυκάνισο
20ml Μαστίχα Ομηρικό
10ml Metaxa 12
5ml Underberg bitter
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε δοχείο ανάδευσης μαζί με καλής ποιότητας πάγο. Σουρώνουμε σε παγωμένο ποτήρι τύπου double old fashioned (κοντό ποτήρι μεγάλης χωρητικότητας) μαζί με ένα μεγάλο κομμάτι πάγου. Γαρνίρουμε με μια φλούδα πορτοκαλιού αφού πριν την πιέσουμε επάνω από το ποτό για να απελευθερωθούν τα αρωματικά της έλαια.
Από τον Γιάννη Κοροβέση – Bar Manager Όμιλος Τραστέλη, Εισηγητής Σχολή Le Monde, δημιουργός του bitterbooze.com