Υλικά για 20 κομμάτια
Προετοιμασία 10 λεπτά
Μαγείρεμα 10 λεπτά
Υλικά
-20 κρεμμυδάκια φρέσκα μικρά
-3/4 φλιτζανιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
-1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
-1/2 κουτ. γλυκού αλάτι
-1/3 φλιτζανιού κρασί λευκό
-1/3 φλιτζανιού νερό
-2 κουτ. σούπας σουσάμι
-λάδι για τηγάνισμα
Eκτέλεση
Καθαρίζουμε καλά τα κρεμμυδάκια και αφαιρούμε το μεγαλύτερο τμήμα από τα φύλλα τους. Βάζουμε σε μπολ το αλεύρι μαζί με το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι και τα ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε σταδιακά το κρασί, ανακατεύοντας το μείγμα και στη συνέχεια το νερό. Τέλος προσθέτουμε το σουσάμι και το αλάτι. Ζεσταίνουμε το λάδι σε βαθύ τηγάνι και βουτάμε τα κρεμμυδάκια στο μείγμα του αλεύρου. Αμέσως τοποθετούμε ένα προς ένα τα κρεμμυδάκια στο λάδι και τα τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν καλά. Σερβίρουμε αμέσως.