Καβουρδίζετε ελαφρώς 2 κουταλιές κουκουνάρια. Καθαρίζετε και κόβετε σε φέτες 2 σαγκουίνια. Βάζετε 250 γρ. ρόκα τρυφερή σε γυάλινο μπολ, προσθέτετε τα σαγκουίνια και από πάνω τα κουκουνάρια. Για ντρέσινγκ αναμειγνύετε 2 κουταλιές έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με 1 κουταλιά χυμό λεμονιού, 1 κουταλιά ξίδι με άρωμα φρούτων και αλατοπίπερο. Περιχύνετε με το μείγμα τη σαλάτα και σερβίρετε. Ετοιμάζεται εύκολα, παρέχει τα αναγκαία… καύσιμα χωρίς να βαραίνει το στομάχι, πυροδοτεί τη φλόγα του πάθους…
Αφροδισιακή συνταγή! Η απόλαυση στον έρωτα περνάει και από το στομάχι…