Υλικά για 25 κομμάτια
400 γρ. κέικ λευκό
220 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα για την επικάλυψη
τρούφα χρωματιστή
Εκτέλεση
- Σε ένα μεγάλο μπολ και με την βοήθεια ενός πιρουνιού κάνουμε το κέικ τρίμματα.
- Λιώνουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρί και την προσθέτουμε στο κέικ, ανακατεύοντας καλά για να πάει παντού μέχρι να γίνει κολλώδες το μίγμα και να πλάθεται.
- Φτιάχνουμε μπαλάκια από το μίγμα και τα καρφώνουμε σε ξυλάκια για σουβλάκια.
- Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
- Βουτάμε μέσα ένα ένα τα cake pops.
- Αφήνουμε για 5 λεπτά σε λαδόκολλα.
- Πασπαλίζουμε καλά με τρούφα να κολλήσει παντού.
- Αφήνουμε σε λαδόκολλα για να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα (περίπου 1 ώρα).
Τη συνταγή και τις συμβουλές μας έδωσε η foodblogger "γευσις"