Τέλεια cake pops

08.01.2014



Υλικά για 25 κομμάτια

400 γρ. κέικ λευκό
220 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα για την επικάλυψη
τρούφα χρωματιστή

Εκτέλεση

  • Σε ένα μεγάλο μπολ και με την βοήθεια ενός πιρουνιού κάνουμε το κέικ τρίμματα.
  • Λιώνουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρί και την προσθέτουμε στο κέικ, ανακατεύοντας καλά για να πάει παντού μέχρι να γίνει κολλώδες το μίγμα και να πλάθεται.
  • Φτιάχνουμε μπαλάκια από το μίγμα και τα καρφώνουμε σε ξυλάκια για σουβλάκια.
  • Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
  • Βουτάμε μέσα ένα ένα τα cake pops.
  • Αφήνουμε για 5 λεπτά σε λαδόκολλα.
  • Πασπαλίζουμε καλά με τρούφα να κολλήσει παντού.
  • Αφήνουμε σε λαδόκολλα για να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα (περίπου 1 ώρα).

Τη συνταγή και τις συμβουλές μας έδωσε η foodblogger "γευσις"