Κατηγορία: Σαλάτες
Προετοιμασία: 20 λεπτά
Υλικά
Πατάτες 1 κιλό
Λουκάνικα Φρανκφούρτης βρασμένα 4 τεμ.
Κρεμμυδάκια φρέσκα 2 τεμ.
Μουστάρδα 3 κουταλιές της σούπας
Κάπαρη 1 κουταλιά της σούπας
Μαϊντανός ψιλοκομμένος 1 1/2 κουταλιά της σούπας
Μαγιονέζα 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού
Αλάτι-πιπέρι
Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ.
Οδηγίες
Βράζουμε τις πατάτες με τις φλούδες και αφού βράσουν τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε μικρούς κύβους. Κόβουμε τα βρασμένα λουκάνικα σε μέτρια τεμάχια, ψιλοκόβουμε το ξερό κρεμμύδι και τα κρεμμυδάκια. Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε την μαγιονέζα με τη μουστάρδα, το κρεμμύδι και τα κρεμμυδάκια, την κάπαρη και τα λουκάνικα, τις πατάτες, αλάτι-πιπέρι και τέλος τον μαϊντανό. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και είναι έτοιμη για σερβίρισμα.
Τη συνταγή βρήκαμε στο site μαγειρικής chefoulis.gr