ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 5 λεπτά
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ: 15 λεπτά
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ: 4 άτομα
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: εύκολη
Yλικά
500 γρ. σπαγγετίνι
200 γρ. σολομό καπνιστό
1/2 λεμόνι (τον χυμό και το ξύσμα του)
1 ματσάκι ρόκα ψιλοκομμένη
4 κουτ. σούπας horseradish sauce ή 3/4 φλιτζανιού ρέβα λευκή τριμμένη
1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος light
αλάτι, πιπέρι
EKTEΛEΣH
Βράζουμε το σπαγγετίνι σε άφθονο αλατισμένο νερό και το σουρώνουμε. Αναμειγνύουμε καλά σε μπολάκι την κρέμα γάλακτος με τη horseradish sauce ή την τριμμένη ρέβα. Προσθέτουμε στα ζυμαρικά το μείγμα της κρέμας γάλακτος, τον σολομό, τον χυμό και το ξύσμα του λεμονιού και τη ρόκα και σερβίρουμε.