Σπαγγετίνι με καπνιστό σολομό και ρόκα

11.01.2013

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 5 λεπτά
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ: 15 λεπτά
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ: 4 άτομα
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: εύκολη

Yλικά

500 γρ. σπαγγετίνι

200 γρ. σολομό καπνιστό

1/2 λεμόνι (τον χυμό και το ξύσμα του)

1 ματσάκι ρόκα ψιλοκομμένη

4 κουτ. σούπας horseradish sauce ή 3/4 φλιτζανιού ρέβα λευκή τριμμένη

1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος light

αλάτι, πιπέρι

EKTEΛEΣH

Βράζουμε το σπαγγετίνι σε άφθονο αλατισμένο νερό και το σουρώνουμε. Αναμειγνύουμε καλά σε μπολάκι την κρέμα γάλακτος με τη horseradish sauce ή την τριμμένη ρέβα. Προσθέτουμε στα ζυμαρικά το μείγμα της κρέμας γάλακτος, τον σολομό, τον χυμό και το ξύσμα του λεμονιού και τη ρόκα και σερβίρουμε.