ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 10 λεπτά
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ 5 λεπτά
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 12 άτομα
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ εύκολη
Yλικά
* 12 κολοκυθανθοί
* 125 γρ. γραβιέρα γλυκιά τριμμένη
* 80 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
* 70 γρ. φρυγανιά
* 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
* 40 γρ. βούτυρο λιωμένο
* 150 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
* 1 φλιτζανιού νερό
* ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
* αλάτι, πιπέρι
Για τη μαγιονέζα
* 150 γρ. μαγιονέζα έτοιμη
* 2 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
* 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε την έτοιμη μαγιονέζα με τον χυμό λεμονιού και τη 1 σκελίδα σκόρδο. Αφήνουμε στην άκρη. Αναμειγνύουμε σε μπολ τα τυριά, το βούτυρο, τις 2 σκελίδες σκόρδο, τη φρυγανιά, αλάτι και πιπέρι. Γεμίζουμε προσεκτικά με το μείγμα τους κολοκυθανθούς. Κάνουμε έναν χυλό με το αλεύρι και το νερό. Βουτάμε τους κολοκυθανθούς στον χυλό και τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι για 1-2 λεπτά. Σερβίρουμε με τη μαγιονέζα.