ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 10 λεπτά
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ 15 λεπτά
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 8 άτομα
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ εύκολη
Yλικά
500 γρ. φιλέτο χοιρινό
100 γρ. μαστέλο ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
150 γρ. κρασί λευκό
1 κουτ. σούπας φασκόμηλο ψιλοκομμένο
1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι ζωμό λαχανικών
αλάτι, πιπέρι
Eκτέλεση
Κόβουμε το φιλέτο σε λεπτά μπαστουνάκια. Τσιγαρίζουμε το σκόρδο στο ελαιόλαδο για 1 λεπτό, προσθέτουμε το φιλέτο και το γυρίζουμε για 2-3 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί. Επειτα από λίγο προσθέτουμε τον ζωμό λαχανικών, το φασκόμηλο, το μαστέλο, αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε την τηγανιά να τραβήξει τους χυμούς της και σερβίρουμε αμέσως.