Ελιόψωμο

09.07.2015
Πεντανόστιμο και πανεύκολο!

Υλικά:

  • 1 πακέτο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 40 μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι
  • 1 μπουκάλι μπίρα
  • λίγο κύμινο, βασιλικό ή ρίγανη
  • λίγο ελαιόλαδο

Εκτέλεση:
Σε λεκάνη ανακατεύουμε το αλεύρι με την μπίρα με το χέρι με αργές κυκλικές κινήσεις. Προσθέτουμε τις ελιές και τα μπαχαρικά και αδειάζουμε το μείγμα σε λαδωμένη φόρμα. Ψήνουμε στους 180°C για μία ώρα.