Yλικά
- 350 γρ. αλεύρι
- 150 γρ. αλεύρι ολικής αλέσεως
- 1 κουτ. γλυκού αλάτι
- 2 κουτ. γλυκού σόδα
- 200 γρ. κολοκύθα τριμμένη
- 100 γρ. καρύδια χοντροκομμένα και καβουρντισμένα
- 300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 2%
- 125 γρ. γάλα
Eκτέλεση
Ανακατεύουμε το μείγμα αλεύρου, το αλάτι και τη σόδα σε μπολ και στη συνέχεια προσθέτουμε την κολοκύθα, τα καρύδια, το γιαούρτι και το γάλα. Ζυμώνουμε καλά και πλάθουμε στρογγυλά ατομικά ψωμάκια. Τα τοποθετούμε σε ατομικά φορμάκια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για μισή ώρα περίπου.
Tip: Αντί για κόκκινη κολοκύθα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την ίδια ποσότητα τριμμένου καρότου.