Τι έχουμε:
- 5-6 κρεμμύδια, μεγάλα
- 8 κουταλιές κρέμα μπαλσάμικο VILLA TREBBIANA
- 6 κουταλιές λάδι ελιάς
Τι κάνουμε:
Ξεφλουδίζουμε τα κρεμμύδια, τα πλένουμε και τα σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Κατόπιν, με ένα μαχαίρι κόβουμε το κάθε κρεμμύδι σε τέσσερα κομμάτια και τα βάζουμε σε ένα ταψάκι.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180οC.
Στη συνέχεια, σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε την κρέμα μπαλσάμικο VILLA TREBBIANA με το λάδι, έως ότου ενωθούν μεταξύ τους.
Περιχύνουμε τα κρεμμύδια με το μείγμα του μπολ και ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο για 40 λεπτά, έως ότου χρυσίσουν και καραμελώσουν.
Σερβίρουμε τα κρεμμύδια σε πιατέλα και τα περιχύνουμε με τη σάλτσα τους.
Συμβουλή
Μπορούμε στο μείγμα με την κρέμα μπαλσάμικο να προσθέσουμε τριμμένο θυμάρι.
το κατάλληλο κρασί Νεμέα φρέσκια.