Yλικά
- 10 αβγά
- 2 κουτ. σούπας balsamiko
- ξίδι λευκό
- 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 2 κλωναράκια δενδρολίβανο
- 2 δαφνόφυλλα
- κόκκους πιπεριού
- 2 σκελίδες σκόρδο
Εκτέλεση
Βράζουμε τα αβγά, τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα καθαρίζουμε. Βάζουμε τα αβγά σε βάζο, ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά για το τουρσί και συμπληρώνουμε με ξίδι. Αφήνουμε το βάζο μία βδομάδα στο ψυγείο. Αφού συμπληρωθεί η εβδομάδα παραμονής στο ψυγείο, μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Βγάζουμε ένα αβγό κάθε φορά, το ζεσταίνουμε σε τηγανάκι με λίγο ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και το σερβίρουμε ως μεζέ ούζου.