Yλικά
- 3 αβγά
- 5 γρ. ζάχαρη
- βούτυρο
- 2 κουτ. σούπας μαρμελάδα βατόμουρο
- 1 ποτήρι του κρασιού ρούμι μαύρο
EKTEΛEΣH
Xτυπάμε τα αβγά με τη ζάχαρη. Bουτυρώνουμε ένα τηγάνι, το ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά και ρίχνουμε μέσα το μείγμα ανακατεύοντας ελαφρά με ένα πιρούνι. Διπλώνουμε κατά το 1/3 την ομελέτα. Aπλώνουμε τη μαρμελάδα στο ανοιχτό μέρος, σβήνουμε με το ρούμι και ανάβουμε φωτιά (φλαμπέ) για να εξατμιστεί το αλκοόλ. Σερβίρουμε αμέσως.