Υλικά
- 1 κιλό χοιρινό κρέας κομμένο σε κομμάτια
- 1 κιλό πράσα
- 1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο σέλινο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 φλιτζάνι λευκό κρασί
- 3/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
1. Σε ένα βαθύ τηγάνι σοτάρετε για 2 λεπτά το κρεμμύδι.
2. Προσθέτετε το χοιρινό και το ροδίζετε πολύ καλά και από τις 2 πλευρές. Στη συνέχεια ρίχνετε τα πράσα και το σέλινο.
3. Προσθέτετε το κρασί, το αλάτι, το πιπέρι και σιγοβράζετε για 40 λεπτά, μέχρι να γίνει το χοιρινό.
4. Αν θέλετε, μόλις κρυώσει το φαγητό, το αβγοκόβετε με αρκετό λεμόνι.