Κροκέτες

10.02.2011

Υλικά

  • 1 κουνουπίδι
  • Αλεύρι
  • 1 κουτί μπίρα
  • 1/2 φλιτζ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη

Εκτέλεση

1. Χωρίζετε σε μπουκετάκια το κουνουπίδι και τα ζεματάτε για λίγο σε αλατισμένο νερό. Στραγγίζετε.

2. Ανακατεύετε την μπίρα με το τυρί και ρίχνετε λίγο λίγο το αλεύρι, μέχρι να πετύχετε έναν πηχτό χυλό.

3. Στη συνέχεια βουτάτε τα μπουκετάκια στο χυλό και τηγανίζετε μέχρι να πάρουν χρώμα.