Υλικά
- 600 γραμμ. πατάτες
- 1 καρότο
- 1 πράσο
- 1 κρεμμύδι
- 500 ml ζωμός λαχανικών
- 100 ml κρέμα γάλακτος
- Κάρι
- Μοσχοκάρυδο
- Κανέλα
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
1. Ξεφλουδίζετε τα λαχανικά και τα κόβετε σε μικρά κομμάτια.
2. Τα μαγειρεύετε σε λάδι για 5-10 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
3. Στη συνέχεια ρίχνετε τα μπαχαρικά και το ζωμό και τα αφήνετε να βράσουν για 25-30 λεπτά.
4. Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και τα χτυπάτε στο μίξερ.