Ψαράκια με μέλι και καρύδι

07.01.2011

Υλικά

Για το φύλλο χρησιμοποιείτε τα ίδια υλικά με τις βαρκούλες και προσθέτετε 1 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο.

Εκτέλεση

1. Ανοίγετε με τον πλάστη το φύλλο πολύ ψιλό. Το κόβετε σε τεμάχια περίπου 10Χ10 εκ.

2. Παίρνετε τις δύο άκρες και τις πιέζετε ώστε να δημιουργήσετε ένα φιογκάκι.

3. Τα τηγανίζετε και τα περιχύνετε με μέλι και καρύδια.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε τις βαρκούλες και τα ψαράκια της κυρίας Χάλαρη ή να κόψετε φέτος την τυχερή βασιλόπιτα «Χάλαρη», θα το πετύχετε με μια παραγγελία στα τηλ.: 22830-23274, 22830-25087 και θα έρθουν στο σπίτι σας.