Λάδι ελιάς
Μπορούμε να επιλέξουμε λάδι με απαλή γεύση, ιδιαίτερα χαμηλή οξύτητα και με ξεχωριστά αρώματα της ελληνικής φύσης.
ΣΚΟΡΔΟ
Οι χρήσεις του είναι αμέτρητες, αφού συνδυάζεται με ψητά, βραστά, σάλτσες, σαλάτες και τουρσιά.
ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
Ταιριάζουν υπέροχα, τόσο με τα ζυμαρικά όσο και με τα κρεατικά.
ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
Ιδανική για σάλτσες και σούπες, καθώς επιτυγχάνει γρήγορο και τέλειο δέσιμο στα φαγητά.
ΔΥΟΣΜΟΣ
Μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε σε διάφορες σαλάτες , αλλά και σαν γαρνιτούρα στα φαγητά μας.
ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ
Τριμμένη, προσδίδει ιδιαίτερη γεύση στις μακαρονάδες.
ΑΒΓΑ
Αποτελούν πλούσια πηγή πρωτεϊνών για τον ανθρώπινο οργανισμό.
ΦΥΛΛΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ
Διατηρούνται στο ψυγείο για 2 μέρες, διαφορετικά πρέπει να τα αποθηκεύσουμε στην κατάψηξη.
ΤΥΡΙ ΚΑΜΑΜΠΕΡ
Ταιριάζει μοναδικά με φρούτα και ξηρούς καρπούς.
ΑΝΗΘΟΣ
Καλό είναι να τον προσθέτουμε λίγο πριν ολοκληρωθεί το μεγείρεμα, γιατί ο βρασμός τον καταστρέφει.
Μαργαρίνη
Μας παρέχει την απαραίτητη ενέργεια που χρειαζόμαστε για να αντεπεξέλθουμε στο δύσκολο πρόγραμμα της ημέρας.
ΜΕΛΙ
Δεν είναι μόνο μια εξαιρετική πηγή ενέργειας, αλλά και ένα μοναδικό φυσικό φάρμακο.
ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
Για να μπορέσουμε να αδειάσουμε εύκολα τη λιωμένη κουβερτούρα από το μπέν μαρί, φροντίζουμε προηγουμένως να το έχουμε αλείψει με λίγο λάδι ελιάς.
ΚΟΚΚΙΝΑ ΒΑΤΟΜΟΥΡΑ
Ιδιαίτερα υγιεινά, αφού είναι πλούσια σε βιταμίνη C και Β, ενώ παράλληλα έχουν και χαμηλή θερμιδική αξία. .
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
Χρησιμοποιέιται στη παρασκευή πολλών φαγητών, όπως πάπια, μοσχαρίσιο συκώτι, πέστροφα, κ.ά.
ΦΥΣΤΙΚΙΑ ΑΙΓΙΝΗΣ
Το πράσινο χρώμα τους προτιμάται στη ζαχαροπλαστική, κυρίως στις κρέμες και στα παγωτά.
ΣΟΥΣΑΜΙ
Ιδανικό για να δώσουμε γεύση, αλλά και για να διακοσμήσουμε ψωμιά, κουλούρια, τσουρέκια και σφολιάτες.
ΣΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΥΚΕΥΜΑΤΑ
ΒΑΝΙΛΙΑ
Αρωματίζει μοναδικά τη ζεστή σοκολάτα, αλλά και το ζεστό κρασί.
Αλεύρι από τους Μύλους Καπλανίδη
Σούπερ τσουρεκιού
Αλεύρι ενισχυμένο από επιλεγμένα σιτάρια Καναδά. Κατάλληλο για αρτοσκευάσματα πολυτελείας και για τσουρέκια. Κυκλοφορεί σε συσκευασία του 1 κιλού και των 3 κιλών.
Για όλες τις χρήσεις Αλεύρι μαλακό, για εύκολη παρασκευή χειροποίητου ψωμιού. Κατάλληλο και για χειροποίητο φύλλο πίτας.
Αλεύρι dinkel (100%)
Προέρχεται από σπόρο που δεν έχει υποστεί καμιά τροποποίηση, μετάλλαξη ή «βελτίωση» στο πέρασμα των χρόνων. Ενας σπόρος που διατηρήθηκε ακριβώς όπως ήταν στη δεκαετία του 30!
Προϊόν υψηλής διατροφικής αξίας, κατάλληλο για υγιεινή διατροφή, για παρασκευή ψωμιού και κάθε είδους αρτοσκευάσματα.