Αν θέλετε ένα αρωματικό ξίδι, προσθέστε σε ένα λίτρο λευκό ξίδι αλάτι, πιπέρι, σκόρδο, βασιλικό, δυόσμο, φασκόμηλο, μαϊντανό και αφήστε το όλη νύχτα. Το πρωί φιλτράρετέ το και βάλτε το σε ένα μπουκάλι.
Δοκιμάστε να φτιάξετε τα πανέ σας βουτώντας τα πρώτα στο γάλα και κατόπιν σε ένα μείγμα από τριμμένη φρυγανιά και κορν φλέικς θρυμματισμένα στο μπλέντερ. Γίνονται πιο τραγανά και πολύ νόστιμα.
Για ένα πιο αρωματικό κέικ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μείγμα από πορτοκαλόφλουδες ψιλοκομμένες και μέλι, που μπορείτε πάντα να διατηρείτε στο ψυγείο σας σε ένα βαζάκι που κλείνει καλά.
Για να πήξει μια σάλτσα που είναι πολύ νερουλή, ανακατέψτε λίγο αλεύρι με 1 κουτ. γλυκού βούτυρο και προσθέστε τα στη σάλτσα, βράζοντάς τη για 1-2 λεπτά.