Μπορούμε να μειώσουμε τον χρόνο του φουσκώματος της ζύμης, πρώτα προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 60 βαθμούς και μετά κλείνουμε τον θερμοστάτη.
Περιμένουμε λίγο να πέσει η θερμοκρασία και βάζουμε πάνω σε σουπλά το σκεύος με τη ζύμη σκεπασμένη.
Μπορούμε από προηγούμενες μέρες να έχουμε ετοιμάσει την πίτσα και να την έχουμε βάλει στην κατάψυξη, σκεπασμένη με διάφανη μεμβράνη, έτοιμη για ψήσιμο. Οταν έρθει η μέρα του πάρτι, αφαιρούμε την μεμβράνη και την ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο.
Το ίδιο μπορούμε να έχουμε κάνει και με τα σνιτσελάκια του κοτόπουλου. Αν τα ψήσουμε στον φούρνο και όχι στο τηγάνι είναι καλύτερο να τα έχουμε βγάλει από την προηγούμενη νύχτα.
Τη ζύμη για τα ντόνατς μπορούμε να την ετοιμάσουμε πριν πάμε για ύπνο από το προηγούμενο βράδυ. Οταν ξυπνήσουμε μπορούμε να συνεχίσουμε από το 4ο βήμα.