Πώς να αποξηράνετε τις τομάτες σας

30.09.2019
Πώς να αποξηράνετε τις τομάτες σας
Η αποξήρανση των λαχανικών είναι μια παλιά, δοκιμασμένη μέθοδος συντήρησής τους.

Ειδικά για την τομάτα, η αποξήρανση δίνει έναν αγαπημένο και νοστιμότατο μεζέ, πολύ κοντά στην γεύση της λιαστής τομάτας, ενώ παράλληλα αυξάνει την περιεκτικότητά της στο πολύ ωφέλιμο λυκοπένιο.

Η λιαστή τομάτα πέρα από ένας αποτελεσματικός τρόπος συντήρησης της τομάτας για κατανάλωση και εκτός εποχής, είναι και ένα γευστικό ορεκτικό με χαρακτηριστική, ιδιαίτερη γεύση. Εκτός από τις έτοιμες λιαστές τομάτες που μπορεί να βρει κανείς πλέον παντού, είναι σχετικά εύκολο να φτιάξει κανείς και μόνος του.

H συνέχεια στο itrofi.gr