Είναι από τα παραδοσιακά πιάτα με οπαδούς κάθε ηλικίας. Δύσκολα κάποιος μπορεί να πει όχι σε ένα λαχταριστό κοκκινιστό κατσαρόλας, ειδικά αν αυτό έχει πετύχει! Για να είναι πάντα γευστικό και πετυχημένο, σου αποκαλύπτουμε όλα τα μυστικά του.
- Το κόλπο είναι να κόψεις το κρέας σε μικρές μερίδες. Τα μικρότερα κομμάτια κρέατος απορροφούν περισσότερη σάλτσα και έτσι γίνονται νοστιμότερα.
- Για επιπρόσθετη νοστιμιά και πιο εκλεπτυσμένη γεύση, δοκίμασε να προσθέσεις στη σάλτσα λίγη ξεραμένη πορτοκαλόφλουδα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ