Γι' αρχή φτιάχνεις τη βάση που δεν είναι άλλη από ένα απλό κέικ με συνταγή της αρεσκείας σου (κέικ βανίλια, ποροκάλι, σοκολάτα ή ότι άλλο θέλεις δεν έχει σημασία). Το βασικό είναι το κέικ να μην είναι ρευστό αλλά σταθερό οπότε ξέχνα αυτά με τη ρευστή σοκολάτα ή όσα έχουν μορφή μπράουνις.
Αφού κρυώσει ξεκινάει η διαδικασία του στολισμού (οδηγίες & βίντεο στην επόμενη σελίδα)
Γι΄αρχή φτιάξε ένα φρόστινγκ ή απλα σαντιγί με την οποία θα αλείψεις τα πλαινά μέρη του κέικ. Σε μια λεία επιφάνεια πχ στον πάγκο ή το τραπέζι, στρώσε τρούφα και στη συνέχεια πέρνα από πάνω το πασαλειμένο κέικ. Η τρούφα θα κολλήσει στα πλαινά ομοιόμορφα... Στη συνέχεια απλώνεις την υπόλοιπη σαντιγί στην κορυφή, πασπαλίζεις με την υπόλοιπη τρούφα και έτοιμο το πολύχρωμο κέικ!
Θα καταλάβεις καλύτερα τη διαδικασία αν τη δεις στο βίντεο! Το φανταζόσουν τόσο εύκολο;