Με μόλις 3 υλικά - κρέμα γάλακτος, ζαχαρούχο γάλα κι άλλο ένα υλικό της αρεσκείας σου - φτιάχνεις λαχταριστό παγωτό στη στιγμή, χωρίς παγωτομηχανή! Τόσο απλά!
Δες βήμα - βήμα τη διαδικασία και θα πειστείς για τα λεγόμενά μας.
Βήμα 1ο
- Ρίχνεις σε ένα μπολ την κρέμα γάλακτος (προσοχή! Η κρέμα πρέπει να είναι πλήρης σε λιπαρά).
- Χτυπάς με το μίξερ χειρός.
- Στη συνέχεια προσθέτεις το ζαχαρούχο γάλα κι ανακατεύεις ξανά
- Μόλις ομογενοποιηθεί καλά το μείγμα η κρέμα σου είναι έτοιμη και το πρώτο βήμα για την παρασκευή του παγωτού ολοκληρώθηκε.
Βήμα 2ο
- Προσθέτεις τα υλικά της αρεσκείας σου και ανακατεύεις καλά με κουτάλα. Μπορείς για παράδειγμα να προσθέσεις κουβερτούρα, μπισκότα τύπο oreo τριμμένα, φρουτάκια ψιλοκομμένα, σιρόπι με τη γεύση της αρεσκείας σου ή ότι άλλο λαχταρά η ψυχούλα σου.
Βήμα 3ο
- Σκεπάζεις το μπολ με το μείγμα με διάφανη μεμβράνη και το βάζεις στην κατάψυξη για τουλάχιστον 6 ώρες! Είναι απαραίτητο να παγώσει καλά το παγωτό πριν το βγάλεις.
Βήμα 4ο
- Αφαιρείς το μπολ από την κατάψυξη, σερβίρεις κι έτοιμο να το απολαύσεις.
Κι επειδή μπορεί να έχεις ακόμη απορίες, δες κι ένα βιντεάκι στην επόμενη σελίδα για να τις λύσεις.
Ο πιο εύκολος τρόπος για να φτιάξεις παγωτό