- «Το γυάλινο μπολ μυρίζει άσχημα...»: Διάλυσε 1 κουταλάκι μουστάρδα σκόνη σε 1 ποτήρι νερό, γέμισε με το μείγμα αυτό το μπολ και άφησέ το για τουλάχιστον 2 ώρες πριν το ξεπλύνεις καλά.
- «Όταν ψήνω σπαράγγια πέφτουν ανάμεσα στη σχάρα και χαλάνε…»: Πριν ψήσεις τα σπαράγγια, ζεμάτισέ τα σε βραστό νερό για 1-2 λεπτά. Κατόπιν, πέρασέ τα σε ξύλινα καλαμάκια, λάδωσε τα καλά και ψήσε τα στη σχάρα για 3-5 λεπτά, γυρίζοντάς τα όμως μόνο μία φορά.
- «Δεν μπορώ να φτιάξω αφράτη ομελέτα»: Για σίγουρα αφράτη ομολέτα ένα είναι το μυστικό: Χτυύπησε πρώτα τα ασπράδια των αβγών μέχρι να φουσκώσουν και μετά πρόσθεσε τους κρόκους.