Έπλασες τα μπιφτέκια και θέλεις να τα ψήσεις πιο γρήγορα, αλλά χωρίς να χάσουν τη νοστιμιά τους; Δες τι μπορείς να κάνεις!
- Κάνε μια μικρή τρύπα στο κέντρο τους χρησιμοποιώντας το μικρό σου δάχτυλο!
- Λόγω του ανοίγματος που δημιουργεί η τρύπα, η θερμότητα θα περάσει ταχύτερα στο εσωτερικό των μπιφτεκιών και θα τα βοηθήσει να ψηθούν πιο γρήγορα και ομοιόμορφα.
- Όσο για την τρύπα, όταν τα μπιφτέκια ψηθούν εντελώς θα κλείσει και δεν θα φαίνεται καθόλου.
Καλή όρεξη!