Σου αρέσουν τα τραγανά τηγανητά λαχανικά αλλά δε ξέρεις τι να κάνεις για να τα πετύχεις; Προσπάθησες αλλά το αποτέλεσμα όχι μόνο δε σε ενθουσίασε αλλά ήταν αντίθετο από αυτό που υπολόγιζες;
Για να πετύχεις τα πιο τέλεια φρέσκα τραγανά λαχαικά, κόψε τα σε λεπτές φέτες, αλεύρωσέ τα καλά και βούητξέ τα σε μπολ με νερό. Στη συνέχεια, τίναξέ τα ελαφρά, ρίξε τα στο τηγάνι με το λάδι και τηγάνισέ τα σε μέτρια θερμοκραία. Με τον τρόπο αυτό θα απορροφήσουν λιγότερο λάδι και θα γίνουν πολύ πιο τραγανά και τέλεια!