Με μερικά απλά κολπάκια το φαγητό παίρνει άλλη διάσταση! Οι σεφ μας αποκαλύπτουν μικρά μυστικά για να κάνουμε τη διαφορά! Δες τα με με μια ματιά!
#1. Ζυμαρικά βρασμένα σε μελάνι σουπιάς.
#2. Καστανή ζάχαρη στη σάλτσα φρέσκιας ντομάτας.
#3. Μαγείρεμα λαχανικών με λευκό κρασί.
#4. Φρεσκοτριμμένο πιπέρι στις φράουλες.
#5. Ρύζι ή ριζότο μαγειρεμένο σε ζωμό κότας.
#6. Τριμμένη φρυγανιά στις πατάτες φούρνου.
#7. Μπίρα στο χυλό για το τηγάνισμα ψαριών ή λαχανικών.
#8. Ρευστή σοκολάτα σε σάλτσα καυτής πιπεριάς (τσίλι).
#9. Φρεσκοφτιαγμένος καφές εσπρέσο στη μαρινάτα του κρέατος.
#10. Ψωμί τοστ στο πανάρισμα του κοτόπουλου.
(Από το περιοδικό Αρμονία)