10 μυστικά γεύσης των σεφ

13.01.2015
Τα δοκιμάσαμε, σας τα προτείνουμε...

Με μερικά απλά κολπάκια το φαγητό παίρνει άλλη διάσταση! Οι σεφ μας αποκαλύπτουν μικρά μυστικά για να κάνουμε τη διαφορά! Δες τα με με μια ματιά!

#1. Ζυμαρικά βρασμένα σε μελάνι σουπιάς.

#2. Καστανή ζάχαρη στη σάλτσα φρέσκιας ντομάτας.

#3. Μαγείρεμα λαχανικών με λευκό κρασί.

#4. Φρεσκοτριμμένο πιπέρι στις φράουλες.

#5. Ρύζι ή ριζότο μαγειρεμένο σε ζωμό κότας.

#6. Τριμμένη φρυγανιά στις πατάτες φούρνου.

#7. Μπίρα στο χυλό για το τηγάνισμα ψαριών ή λαχανικών.

#8. Ρευστή σοκολάτα σε σάλτσα καυτής πιπεριάς (τσίλι).

#9. Φρεσκοφτιαγμένος καφές εσπρέσο στη μαρινάτα του κρέατος.

#10. Ψωμί τοστ στο πανάρισμα του κοτόπουλου.

(Από το περιοδικό Αρμονία)