Tip για ολόφρεσκη σαλάτα & εύκολη σος γιουρτιού

04.07.2014
Έχεις καλέσει φίλους για γεύμα ή δείπνο;

Μάθε το τρικ για να φαίνεται η σαλάτα σου ολόφρεσκη και πάρε ιδέα για γευστικότατη σος γιαουρτιού που μπορείς να χρησιμοποιήσεις ως ντρεσινγκ για σαλάτες και κρέας ή ως ντιπ για λαχανικά.

Το απόλυτο τρικ για ολόφρεσκη σαλάτα

Βάλε την πιατέλα που θα χρησιµοποιήσεις για το σερβίρισµα άδεια στο ψυγείο για 1-2 ώρες ή µέχρι να κρυώσει καλά και γεµίστε τη µε τα λαχανικά μόλις λίγα λεπτά προτού σερβίρετε. Η κρύα πιατέλα θα δώσει αίσθηση φρεσκάδας στη σαλάτα σου και θα τη διατηρήσει δροσερή. Το είχες σκεφτεί;

Ιδέα για εύκολη σάλτσα γιαουρτιού που πάει παντού

Αυτή η σάλτσα πηγαίνει σχεδόν με τα πάντα. Μπορεί να γίνει ντιπ, να χρησιμοποιηθεί ως ντρέσινγκ για σαλάτες, να γαρνίρει κρέας ή και να μπει ως γέμιση σε αράβικη ή ελληνική πίτα. Η επιλογή της χρήσης είναι δικιά σου. Εμείς σου δίνουμε τη συνταγή. Αναµειγνύετις γιαούρτι στραγγιστό χαµηλών λιπαρών µε λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και µυρωδικά της αρεσκείας σου (π.χ. άνηθο, ρίγανη, κρεµµύδι, σκόρδο) και... voila η σάλτσα είναι έτοιμη, τόσο εύκολα κι απλά!