Συνήθως το κρέας όταν ψήνεται στο γκριλ γίνεται στεγνό και ξεραίνεται. Τι μπορείς να κάνεις για να το ψήσεις γρήγορα, χωρίς όμως να ξεραθεί;
Για να μείνει ζουμερό, κόψε το σε λεπτά κομμάτια, ομοιόμορφα μεταξύ τους και ψήσε τα σε πολύ υψηλή θερμοκρασία για λίγο χρόνο, αφήνοντας παράλληλα το πορτάκι της ηλεκτρικής κουζίνας έλάχιστα ανοιχτό.
Με τον τρόπο αυτό ο αέρας ανακυκλώνεται και το κρέας βγαίνει ζουμερό και πεντανόστιμο. Δοκίμασέ το!
Με πληροφορίες από το περιοδικό Αρμονία