Σου δίνουμε μικρές συμβουλές για κανελόνια μαλακά στο εσωτερικό τους και τραγανά απ΄έξω. Μάθε τα μυστικά και καλή επιτυχία.
Πώς θα τα γεμίσεις:
Ο ευκολότερος τρόπος για να γεμίσεις τα κανελόνια είναι με τη βοήθεια ενός μικρού κουταλιού. Φρόντισε να ωθείς τη γέμιση προς τα μέσα έτσι ώστε να μη μένει καθόλου κενό κι αέρας εντός του εσωτερικού.
Για να μην ξεραθούν
Για να μην καούν και ξεραθούν, σκέπασέ τα με ένα αλουμινόχαρτο κι αφαίρεσέ το μόνο 10 λεπτά πριν τα βγάλεις από το φούρνο
Για ομοιόμορφο ψήσιμο
Για να εξασφαλίσεις πως θα ψηθούν ομοιόμορφα τοποθέτησέ τα το ένα δίπλα στο άλλο σε μια μόνο στρώση κι όχι πολύ στριμωγμένα γιατί όταν ψηθούν απλώνουν και φουσκώνουν.
Tip: Αν θέλεις τα κανελόνια σου έξτρα μαλακά καλύτερα να επιλέξεις κάποια συνταγή που απαιτεί να τα περιχύσεις με σάλτσα ντομάτας ή γάλα και να προσθέτεις νεράκι κατά διαστήματα.
Συνταγές με κανελόνια - Οι προτάσεις μας
Συνταγές με κανελόνια - Οι προτάσεις μας
Σου προτείνουμε μερικές συνταγές με κανελόνια για να επιλέξεις αυτές της αρεσκείας σου.
- Κανελόνια με γαρίδες και αρωματικά
- Κανελόνια γεμιστά με κοτόπουλο
- Κανελόνια με κατίκι, ροκα και ντοματίνια
- Κανελόνι με κιμά και μπεσαμέλ αλά Pandespani
- Κανελόνι με ρικότα και πέστο βασιλικού αλά Pandespani