Κάτι έκανες λάθος στις δοσολογίες των υλικών και η σάλτσα σου δε δένει με τίποτα; Μην τα βάφεις μαύρα. Σου έχουμε 3 λύσεις για να διαλέξεις όποια προτιμάς
* Κορνφλάουρ: 1 κουταλίτσα αρκεί
Βάλε στη σάλτσα σου λίγο κορνφλάουρ αραιωμένο με λίγο νερό της βρύσης (1 με 1,5 κουταλιά της σούπας συνήθως αρκεί) κι ανακάτεψέ τη μέχρι να δέσει.
* Αλεύρι & βούτυρο: Κάνουν θαύματα
Ρίξε μια κουταλιά αλεύρι και λίγο βούτυρο ή μαργαρίνη κι ανακάτεψε καλά για να μη σβολιάσει. Η σαλτσούλα σου θα πήξει στο λεπτό!
* Κρέμα γάλακτος: Σου λύνει τα χέρια
Βάλε λίγη κρέμα γάλακτος ακόμη για να πήξει η σάλτσα. Ωστόσο προσοχή γιατί με τον τρόπο αυτό η σαλτούλα σου θα γίνει εξαιρετικά λιπαρή και χαρά της θερμίδας, γι΄αυτό με μέτρο η τρίτη επιλογή.