Το μυστικό της νοστιμιάς των brownies (μπράουνις) βρίσκεται στο σωστό ψήσιμο. Λίγο να ξεχαστείς και θα θυμίζει κέικ σοκολάτας ενώ αν βιαστείς να το βγάλεις το εσωτερικό του θα "λασπώσει".
Τα brownies (μπράουνις) δεν χρειάζεται να ψηθούν πολύ. Μόλις οι άκρες τους γίνουν τραγανές και το πάνω μέρος αρχίζει να σπάει ομοιόμορφα, τότε μάλλον το γλυκάκι σου έχει ψηθεί.
Ένας καλός τρόπος για να βεβαιωθείς είναι να ακολουθείς πιστά τις οδηγίες της συνταγής για το χρόνο ψησίματος. Αν όμως έχεις αμφιβολίες κάνε το κλασικό πείραμα: Τρύπησε με ένα μαχαίρι το γλυκό κι αν η ζύμη μένει πάνω σε αυτό τότε έχει ψηθεί!