Το μυστικό βρίσκεται στο πόσο αραιό ή σφιχτό είναι το γλάσο! Ανάλογα με το γλυκό που θέλουμε να στολίσουμε επιλέγουμε πόσο σφιχτό αποτέλεσμα θέλουμε να έχουμε. Ένα αραιό γλάσο, για παράδειγμα, είναι κατάλληλο για τα κέικ όχι όμως και για το στολισμό των μπισκότων μας.
Το συχνότερο λάθος που κάνουμε όταν φτιάχνουμε γλάσο για μπισκότα είναι πως το κάνουμε εξαιρετικά αραιό. Για να μπορέσεις να κάνεις με το κορνέ σχεδιάκια και να "ζωγραφίσεις" πάνω στα μπισκοτάκια, πρόσεξε το γλάσο σου να είναι σχετικά σφιχτό!
Εξτρα τιπς
* Αν θέλεις μπορείς αντί για νερό να προσθέσεις γάλα, κάτι που θα κάνει το γλάσο πιο πηχτό.
* Για χρωματιστό γλάσο προσθέτεις μέσα στο νεράκι ή γάλα λίγο χρώμα ζαχαροπλαστικής.
* Για έξτρα γεύση μπορείς να προσθέσεις στο γλάσο βανίλια, ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού.