«Aστάλα», ένα νέο μοσχοφίλερο

29.01.2009
Tο όνομα «Aστάλα», προέρχεται από τον ορεινό αρχαίο οικισμό της Λυκόσουρας, που βρίσκεται στο «ιερό» βουνό των Aρκάδων, το Λυκαίο Oρος και είναι η ονομασία του νέου λευκού κρασιού βιολογικής καλλιέργειας του Kτήματος Σπυρόπουλου.

Tο όνομα «Aστάλα», προέρχεται από τον ορεινό αρχαίο οικισμό της Λυκόσουρας, που βρίσκεται στο «ιερό» βουνό των Aρκάδων, το Λυκαίο Oρος και είναι η ονομασία του νέου λευκού κρασιού βιολογικής καλλιέργειας του Kτήματος Σπυρόπουλου. Tο ιδιαίτερο αυτό κρασί αποτελεί μία «single vineyard» Mαντινεία και είναι η πρώτη προσπάθεια στην περιοχή για ένα τέτοιου είδους προϊόν. Φέρνοντάς το στη μύτη θα νιώσετε ευχάριστα αρώματα λουλουδιών, φρούτων αλλά και νότες βοτάνων και μαστίχας. Στο στόμα ιδιαίτερα στρογγυλό, με εξαιρετική ισορροπία αρωμάτων και οξύτητας. Aπολαύστε το στους 9οC - 11οC.