Σήμερα το Perrier πωλείται σε περισσότερες από 150 χώρες. Η μακρόχρονη επιτυχία του οφείλεται στην ιδιαίτερη σύστασή του και στην πολύπλευρη, μοντέρνα και πολλές φορές… εκκεντρική προσωπικότητα. Μία προσωπικότητα δυνατή, που εξελίσσεται στο χρόνο, μία προσωπικότητα με άποψη και χιούμορ, με τόλμη και αποφασιστικότητα.
Το όνομα Perrier έχει συνδεθεί όλα αυτά τα χρόνια με κορυφαία καλλιτεχνικά και αθλητικά δρώμενα, όπως το ROLAND GARROS, από το 1978 ως το επίσημο νερό του θεσμού, αλλά και μυθικές συνεργασίες όπως με τον κορυφαίο καλλιτέχνη του 20ου αιώνα Andy Warhol τo 1983, ο οποίος έδωσε στο Perrier την Pop Art διάστασή του. Μέχρι σήμερα, το Perrier συνεχίζει να εμπνέει και να δημιουργεί, να προκαλεί και να παρακινεί πάντα με ιδιαίτερη αισθητική και πρωτοπορία, ταυτόσημο του έντονου χαρακτήρα του!
Mixology by Perrier
Αυτό είναι το Perrier.. Extraordinaire!
Mixology by Perrier
Όταν ανοίγεις το καπάκι, οι φυσαλίδες απελευθερώνονται δημιουργώντας μία μοναδικά ασυνήθιστη εμπειρία. Πρόκειται για μία «έκρηξη» δροσιάς και αναζωογόνησης που διεγείρει όλες τις αισθήσεις. Το Perrier καθ’ όλη τη διάρκεια του υπόγειου ταξιδιού του εμπλουτίζεται με μεταλλικά στοιχεία λόγω της ιδιαιτερότητας του υπεδάφους.
Η υπόγεια σύγκρουση μεταξύ του πολύτιμου φυσικού αερίου και του μεταλλικού νερού συντέλεσε στη γέννηση ενός σπάνιου νερού με έντονες φυσικές φυσαλίδες. Η ιδιαίτερη αυτή σύνθεση των μεταλλικών στοιχείων με τις ζωηρές φυσαλίδες (7g. CO2 / λτ.) καθιστούν το Perrier ως ιδανική βάση για τη δημιουργικά απολαυστικών cocktails.
Έμπειροι bartenders «πειραματίζονται» πολλά χρόνια στο “Mixology by Perrier” και δημιουργούν ανατρεπτικές γεύσεις με πλούσια αρώματα λόγω της υψηλής ποιοτικά σύνθεσής του, που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τις γεύσεις και τα αρώματα των ποτών. Μερικά από τα πιο κλασσικά είναι τα Whisper, Gin Fizz, Cobblers, Spritzers και Mojito.
Η ευρηματικότητα και δημιουργικότητα δεν σταματάει όμως μόνο στα cocktails, καθώς η ιδιαίτερη σύνθεσή του αναδεικνύει και τα αρώματα απλών υλικών, όπως ginger, αγγούρι ή και διάφορους φρέσκους χυμούς. Και φυσικά μην ξεχνάμε τον σωστό τρόπο που μπορείς να απολαμβάνεις το Perrier σου, στην ιδεατή θερμοκρασία (12οC), χωρίς πάγο και με μία φέτα λεμόνι για όσους επιθυμούν και λίγο χρώμα στο ποτήρι τους…