Ούζο μίνι Μυτιλήνης: Ανανεωμένη εμφάνιση & καλοκαιρινή διάθεση

14.06.2013
Το Ούζο ΜΙΝΙ Μυτιλήνης υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι με τέσσερις νέες συλλεκτικές συσκευασίες για τις συσκευασίες των 200ml και δύο για αυτές των 700ml, αντλώντας χρώματα και στιγμές από το παραδοσιακό ελληνικό καλοκαίρι που όλοι έχουμε ζήσει και αγαπήσει.
Ο χαρούμενος χαρακτήρας της μάρκας και η ιδιαίτερη προσωπικότητα του προϊόντος απεικονίζονται σε τέσσερις νέες συλλεκτικές εκδόσεις που εμπνέονται από ξέγνοιαστες, χαρακτηριστικές ελληνικές στιγμές.
Εικόνες από το νησί, την παραλία, το χωριό και την εξοχή ντύνουν τις φετινές συσκευασίες, ενώ η τεχνική του κολάζ ζωντανών εικόνων και τοπίων που χρησιμοποιήθηκε προσδίδει ρεαλισμό και ζωντάνια στην κάθε φιάλη.
Η κλασική, αγαπημένη γεύση που συνδυάστηκε με το ελληνικό καλοκαίρι μας ξανασυστήνεται με ανανεωμένη εμφάνιση, αλλά την ίδια πάντα αγαπημένη ταυτότητα του Ούζου ΜΙΝΙ Μυτιλήνης.
Είτε πρόκειται για ένα ηλιοβασίλεμα στην παραλία, ένα τραπέζι στην κεντρική πλατεία του χωριού, το γραφικό λιμάνι του νησιού ή το καταπράσινο βουνίσιο σκηνικό μιας εξοχής, το Ούζο ΜΙΝΙ Μυτιλήνης είναι η καλύτερη παρέα για όλες τις στιγμές που θα ζήσετε αυτό το καλοκαίρι.
Η ομορφιά είναι μέσα του! Ανακάλυψε τη!