FYI

Η House of Jewels χάρισε λάμψη στη νικήτρια του GNTM 4 με δημιουργίες του οίκου Georg Jensen

03.02.2022
Η House of Jewels χάρισε λάμψη στη νικήτρια του GNTM 4 με δημιουργίες του οίκου Georg Jensen
Απιθανα κοσμήματα και ένα ρολόι μοναδικού design από το κορυφαίο σκανδιναβικό brand για την Κυβέλη.

Tο μοναδικό concept “House of Jewels” που παρουσιάζει, κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα και την Κύπρο, κορυφαία σκανδιναβικά brands κοσμημάτων και ρολογιών και αποκλειστικός χορηγός του GNTM στη συγκεκριμένη κατηγορία, παρέδωσε την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου στη νικήτρια του μεγαλύτερου διαγωνισμού μόδας και ομορφιάς, Κυβέλη Χατζηευστρατίου, το εντυπωσιακό έπαθλο του διαγωνισμού, το οποίο περιλάμβανε κοσμήματα και ρολόι μοναδικού design του οίκου Georg Jensen.

Συγκεκριμένα, το έπαθλο αποτελείται από ένα μοναδικό συνδυασμό δαχτυλιδιών της διάσημης συλλογής Fusion, δημιουργία της σχεδιάστριας Nina Koppel, από κίτρινο, ροζ και λευκό χρυσό 18 καρατίων με διαμάντια, και το χρυσό ρολόι Koppel 18 καρατίων, του θρυλικού σχεδιαστή Henning Koppel, Swiss Made με αυτόματο μηχανισμό.

Η παράδοση του επάθλου έγινε σε ένα exclusive event στο κατάστημα Georg Jensen στο Golden Hall από την Χριστίνα Παναγιώτου, Head of Sales της εταιρείας, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

To ξεχωριστό event, στο ισόγειο του πολυσύχναστου εμπορικού κέντρου, περιλάμβανε λάμψη, μόδα και άφθονη σαμπάνια.

Στην απονομή έδωσε το παρών και η αγαπημένη κριτής του GNTM, Genevieve Majari, προσφέροντας μαθήματα στυλ και επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά την προτίμησή της στα διάφορα brands της εταιρείας, όπως άλλωστε και καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού, όπου συχνά επέλεγε elegant κοσμήματα “House of Jewels για τα μοναδικά της looks. Με την καθοδήγηση της Genevieve και της υπεύθυνης του καταστήματος, η πανέμορφη Κυβέλη, χαμογελαστή και δυναμική όπως πάντα, φόρεσε on the spot κομψά και ξεχωριστά κομμάτια συλλογών, απογειώνοντας την εμφάνισή της και κεντρίζοντας τα βλέμματα όλων.

Η Head of sales της εταιρείας, Χριστίνα Παναγιώτου, δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη μας χαρά που παραδώσαμε στη νικήτρια του GNTM 4, Κυβέλη Χατζηευστρατίου, το έπαθλο του διαγωνισμού με ξεχωριστά κοσμήματα Georg Jensen. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία στην επαγγελματική της πορεία. Για εμάς, η συμμετοχή στον πιο φαντασμαγορικό εγχώριο διαγωνισμό μόδας, με ένα τόσο μεγάλο έπαθλο, μας έδωσε και φέτος την ευκαιρία να αναδείξουμε τα κορυφαία και διεθνώς αναγνωρισμένα brands του Concept της “House of Jewels”. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να εμπνέουμε το κοινό με κοσμήματα και ρολόγια άριστης ποιότητας, εκπληκτικής δεξιοτεχνίας και μοναδικού design».

Εμπνευστείτε λοιπόν και εσείς και ανακαλύψτε όλα τα φανταστικά σχέδια του concept “House of Jewels” σε όλα τα καταστήματά της εταιρείας τόσο στο Golden Hall όσο και στα παρακάτω σημεία: Θεσσαλονίκη (Μητροπόλεως 88) και Μύκονος (Ματθαίου Ανδρόνικου, Ματογιάννια), καθώς και στο e-shop www.hoj.gr.