FYI

CRILEN ANTI-MOSQUITO: Νέα σειρά αποτελεσματικής απώθησης κουνουπιών

05.07.2021
CRILEN ANTI-MOSQUITO: Νέα σειρά αποτελεσματικής απώθησης κουνουπιών
…και κανείς απρόσκλητος στο καλοκαίρι σου.

Άραγμα στη βεράντα το βραδάκι, κωμωδία στο θερινό της γειτονιάς, νυχτερινή ποδηλατάδα, κυριακάτικο δείπνο στον κήπο… η ατζέντα του καλοκαιριού σου έχει απ’ όλα και, κυρίως, έχει καλή παρέα. Όσο για τους «ενοχλητικούς φτερωτούς επισκέπτες», ευτυχώς, φέτος δεν πήραν πρόσκληση στις summer nights σου, χάρη στη FREZYDERM και τη νέα σειρά CRILEN ANTI-MOSQUITO με γαλάκτωμα και σπρέι που απωθούν αποτελεσματικά τα κουνούπια, για να μην απωθήσεις εσύ ούτε στιγμή… την ιδέα ενός ξέγνοιαστου καλοκαιριού.

Τα CRILEN ANTI-MOSQUITO έχουν κλινικά αποδεδειγμένη απωθητική δράση που διαρκεί 8 ώρες. Είναι δερματολογικά ελεγμένα και δεν περιέχουν άρωμα και συντηρητικά.

CRILEN ANTI-MOSQUITO 10%

Γαλάκτωμα με 10% IR3535

8 ώρες δράση

Απωθεί αποτελεσματικά όλα τα κουνούπια και το κουνούπι τίγρης

Χρήση: Εφαρμόζετε μόνο στα ακάλυπτα σημεία του σώματος. Μην εφαρμόζετε στην περιοχή των οφθαλμών. Σε περίπτωση έντονης εφίδρωσης ή μετά από κολύμπι, πρέπει να εφαρμοστεί ξανά.

CRILEN ANTI-MOSQUITO PLUS SPRAY 20%

Σπρέι με 20% IR3535

8 ώρες δράση

Απωθεί αποτελεσματικά τα κουνούπια και το κουνούπι τίγρης

Χρήση: Εφαρμόζετε μόνο στα ακάλυπτα σημεία του σώματος. Μην ψεκάζετε απευθείας στο πρόσωπο. Για εφαρμογή στο πρόσωπο, ψεκάστε πρώτα μία ποσότητα του προϊόντος στην παλάμη του χεριού και απλώστε ακολούθως στο δέρμα αποφεύγοντας την περιοχή των οφθαλμών.

Σημείωση

Χρησιμοποιείτε τα εντομοαπωθητικά με ασφαλή τρόπο. Να φυλάσσονται μακριά από παιδιά. Να διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τις πληροφορίες για το προϊόν, πριν από τη χρήση. Η εφαρμογή σε παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών, θα πρέπει να γίνεται από ενήλικα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ FREZYDERM

Η FREZYDERM είναι μια ελληνική εταιρεία με πολυετή πείρα στον σχεδιασμό και την παραγωγή δερμοκαλλυντικών προϊόντων. Έχοντας μοναδικό γνώμονα την υγεία του δέρματος και την ομορφιά που πηγάζει μέσα από αυτή, το Τμήμα Έρευνας κι Ανάπτυξης της FREZYDERM αξιοποιεί όλα τα δεδομένα της σύγχρονης Κοσμητολογίας και σχεδιάζει τα προϊόντα FREZYDERM χρησιμοποιώντας αποκλειστικά πρώτες ύλες φαρμακευτικής καθαρότητας!

Με αποτελεσματικές συνθέσεις από δραστικά συστατικά, μοναδικές υφές και διακριτικά αρώματα η καθημερινή περιποίηση με τη FREZYDERM γίνεται μια πραγματική απόλαυση!

Η FREZYDERM διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων περιποίησης προσώπου και σώματος, αλλά και για την καθημερινή περιποίηση και την επαναφορά της υγείας των μαλλιών, τη φροντίδα των ποδιών, την αντιμετώπιση των δερματικών κηλίδων, την περιποίηση της λιπαρής και ακνεϊκής επιδερμίδας καθώς και τις ανάγκες της βρεφικής και παιδικής επιδερμίδας.

Επιπλέον, στον κατάλογο των προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνεται η σειρά ειδών βρεφικής διατροφής FREZYLAC με γάλατα και κρέμες καθώς και τα συμπληρώματα διατροφής για παιδιά και ενήλικες.